Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoškola  |  Seriály
Fotoaparáty  |  Objektivy
Fotomobily  |   Software
Příslušenství  |  Ostatní
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně
Včera, Milan Šurkala, aktualita
DJI uvedlo novou verzi svého dronu Air 3S. Ten má dva snímače, kde hlavní je typu 1,0". Ale ani u teleobjektivu se nedá moc zahanbit a nabídne svým uživatelům typ 1/1,3". Oba si troufnou na video 4K/120p.
honza1616 (24) | 21.10.202411:49
Krása, letos to už Ježíšek nestihne, ale příští rok v létě jak budu slevy tak to bude jasná volba. Možná ho upřednostním i před novou grafikou😅
Už jsem koukal na Air3, takže se dalo víceméně očekávat co přinese vylepšená verze.

Od verze 2S se docela příjemně posunula optická výbava, parádní je doba taky doba letu i přes zvýšenou hmotnost, vyšší kapacita interního úložiště.
Docela překvapila vyšší rychlost horizontální i vertikální, myslel jsem že v EU je limit 19m­/s pro horizontální rychlost
Vylepšený datový přenos do ovladače a větší dosah signálu, ne že bych létal 8+km, ale například na krajích měst může být problém i 1km, dokonce v běžném venkovském prostředí kde létám nad lesy a loukami mi to ukazuje jen max.4km dosah signálu, ve městech to pak padá ještě více.
I přes vyšší kapacitu baterií bude dobíjení rychlejší, a navíc v případě nouzebude možné energii v nabíjecím hubu přesouvat z 2 nejméně nabitých baterií do 3.baterky která se tak dobije do plna

😁A na co se opravdu těším, tak na vylepšené ­(nově všesměrové­) senzory a systém vyhodnocování překážek. Dopředu to má dokonce LIDAR a detekci na až 200m, současné senzory prostě nedokáží zachytit překážku pokud je dron v běžné nebo dokonce plné rychlosti v sport režimu.
✅A možnost přenosu dat z dronu přes WiFi

❌Nemilé je ale překvapení v podobě výdrže baterie v ovladači RC­-N3, asi bych uvažoval o koupení komba s DJI RC 2 který má integrovaný display s údajně vyšším jasem než mají telefony. Navíc po letošní zkušenosti s jedním extrémním víkendem kdy jsem byl víceméně pořád na slunci a docházelo neustále k přehřívání telefonu to bude asi taky jasná volba.
Odpovědět1  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.