Jakou značku digitální zrcadlovky vlastníte?
Jakou značku digitální zrcadlovky vlastníte?
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Digimanie v pravém sloupci.
- Canon
- Fujifilm
- Nikon
- Olympus
- Panasonic
- Pentax
- Samsung
- Sony
- Jinou
- Nevlastním digitální zrcadlovku
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Digimanie v pravém sloupci.
Moje nová zrcadlovka bude asi Canon EOS 500D, líbí se mi. Snad bude na test, těším se, až ji proklepnu.
Jakožto vlastník Panasonicu FZ28 zatím nepociťuji potřebu kupovat zrcadlovku. Pro moje potřeby je vhodnější EVF.
Hm :) Jako vlastník Canon EOS 10D, přikláním se ke Canonu. Já ale spíš než značku volím provedení a kvalitu obrazu. Například ty malé plastové Canony nemohu ani citit.
Já mám canona 1000D... pro začátek...
A myslím že ste zapomněli přehodit anketu protože je tam pořád "Ostříte manuálně?"
A myslím že ste zapomněli přehodit anketu protože je tam pořád "Ostříte manuálně?"
My sme kedysi mali staru dobru cisto mechanicku Praktiku :-)
A podobne ako David Kuzel, ani ja ako vlastnik FZ28 necitim potrebu kupovat zrkadlovku. Ale ak by som si musel nejaku vybrat, uvazoval by som najskor o nejakej zrkadlovke bez zrkadla (Lumix G2) alebo bezzrkadlovke so zrkadlom (Sony A55).
A podobne ako David Kuzel, ani ja ako vlastnik FZ28 necitim potrebu kupovat zrkadlovku. Ale ak by som si musel nejaku vybrat, uvazoval by som najskor o nejakej zrkadlovke bez zrkadla (Lumix G2) alebo bezzrkadlovke so zrkadlom (Sony A55).
Canon, Praktica a Minolta. od kedy mam zrkadlo, nebavi ma fotit inym pristrojom - uplne rovnako ovladam canon 450D ako Prakticu LTL zo 70tych rokov, nemusim sa nic nove ucit a venujem sa viac fotke ako fotaku.
Můj mazlík je Canon EOS 500 D. Co k tomu ještě dodat? Absolutní spokojenost. Musím teda říct,že ho ještě nemám úplně zmáklýho,ale to mě na tom právě baví.Zkoušet a objevovat,co ten přístroj všecko umí.
[quote=piter;6936]Canon, Praktica a Minolta. od kedy mam zrkadlo, nebavi ma fotit inym pristrojom - uplne rovnako ovladam canon 450D ako Prakticu LTL zo 70tych rokov, nemusim sa nic nove ucit a venujem sa viac fotke ako fotaku.[/quote]
kurna, az teraz som si vsimol otazku lepsie...tak digitalny je len canon, samozrejme :)
kurna, az teraz som si vsimol otazku lepsie...tak digitalny je len canon, samozrejme :)
Mám spoustu starých manuálních i AF objektivů Nikon, které používám spolu s |Nik D700. Objektivy sice vykazují nějaké optické vady, asi taky proto, že nejsou konstruované pro digitál, ale celkově jsou velmi povedené a rozhodně je nebudu měnit za novější. Manželka fotí stařičkým Canonem 5D a je s ním také velmi spokojená (a já taky, protože na něj nepasují moje objektivy).