Jaký používáte prohlížeč obrázků?
Jaký používáte prohlížeč obrázků?
- ACDSee
- Fast Stone Image Viewer
- IrfanView
- Google Picasa
- XnView
- Integrovaný v OS
- Jiný
Picasa a iPhoto
ACDSee jsem pred X lety taky pouzival... ve sve dobe to byl neporazitelny obrazkovac...
ACDSee jsem pred X lety taky pouzival... ve sve dobe to byl neporazitelny obrazkovac...
Také již nějaký čas používám Picasu, myslím, že je to celkem fajn prohlížeč.. K InfarView a podobným jsem nijak srdcem nepřirostl. Snad jen ACDSee jsem používal u mého třetího počítače kdysi dávno - AMD K6 200 MHz :)
Pouzivam ACDSee verziu 2.41
Ako jediny umoznuje prednacitanie nasledujuceho obrazku a drzi si v pameti predchadzajuci obrazok, takze prepinanie medzi obrazkami je okamzite.
Su sice aj novsie verzie, ale 2.41 je jedna z poslednych, ktora nabieha temer okamzite. Vsetkym novsim to uz trva prilis dlho :(
Ako jediny umoznuje prednacitanie nasledujuceho obrazku a drzi si v pameti predchadzajuci obrazok, takze prepinanie medzi obrazkami je okamzite.
Su sice aj novsie verzie, ale 2.41 je jedna z poslednych, ktora nabieha temer okamzite. Vsetkym novsim to uz trva prilis dlho :(
Používám pouze XnView, ze zkoušených mi sedl nejvíc. V dohledné době ale prověřím i ACDSee, třeba na něj přejdu.
[quote=Petr S.;5131]Také již nějaký čas používám Picasu, myslím, že je to celkem fajn prohlížeč.. K InfarView a podobným jsem nijak srdcem nepřirostl. Snad jen ACDSee jsem používal u mého třetího počítače kdysi dávno - AMD K6 200 MHz :)[/quote]
AMD K6 166 to bylo moje delo... fakt hukot... To byla jeste doba, kdy pc nebyl jen spotrebak, ale skoro kult...
AMD K6 166 to bylo moje delo... fakt hukot... To byla jeste doba, kdy pc nebyl jen spotrebak, ale skoro kult...
[quote=HimiX;5164]AMD K6 166 to bylo moje delo... fakt hukot... To byla jeste doba, kdy pc nebyl jen spotrebak, ale skoro kult...[/quote]
No, to já dřív měl ještě 386tku a 486tku SX :D
No, to já dřív měl ještě 386tku a 486tku SX :D
Používám Fast Stone, mám k tomu několik hlavních důvodů, které popisuju tady: http://www.digitalnivzpominky.cz/blog/faststone-image-viewer-nejlepsi-prohlizec-obrazku-zdarma